sestdiena, 2013. gada 9. marts

Kliņģeris Nr. 2



Taisīju mīklu kā iepriekšējā receptē un no dotā daudzuma iznāca divi kliņģeri. Vienīgās izmaiņas mīklā - palielināju cukura daudzumu līdz 4 ēdamkarotēm un pieliku šķipsnu kardamona. Tā kā mājās bija gatava kafija, lai kliņģera virsma izskatītos brūnāka, pielēju drusku to sakultajai olai, ar ko apsmērēju virsmu, bet spīdumam piepilināju nedaudz rafinētas rapšu eļļas. Šo man iemācīja Neiva.

Pēc kliņģera pagaršošanas tomēr jāsecina, ka:
  1. cukuru mīklai vajadzēja likt vairāk;
  2. nākamreidz ievārījuma vietā mēģināšu likt ko citu, jo tas tomēr ir pa šķidru, ja jāveic šādas manipulācijas ar mīklas rullēšanu, vīšanu un veidošanu.











Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru