trešdiena, 2013. gada 13. marts

Kabaču saldā maize









Sastāvdaļas


250 g rīvēta kabača
1,5 gl. miltu
0,5 gl. cukura
2 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. kanēļa
šķipsna sāls
1/3 gl. eļļas
2 olas
0,5 gl. sasmalcinātu valriekstu
1 tējk. rīvētas apelsīna miziņas

Gatavošana


Bļodā sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri, kanēli un sāli. Otrā bļodā sakuļ olas, pievieno eļļu, kabaci, valriekstus un apelsīna mizu. Šo maisījumu iecilā sauso sastāvdaļu maisījumā. Mīklu lej ietaukotā 27,5 x 7,5 cm keksa/maizes (vai mazākā) formā un cep 175 C aptuveni 1 stundu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru