piektdiena, 2016. gada 11. marts

Pildītas paprikas (indiešu)

Pildītas paprikas (indiešu)

Sastāvdaļas


  • paprikas
  • eļļa cepšanai
  • 1 smalki sagriezts sīpols
  • 1,25 tējk. kumīna sēklu
  • 3 vai vairāk vidēji lieli tomāti, sagriezti
  • 2 tējk. rīvēta ingvera
  • pusglāze zaļo zirnīšu
  • 0,25 tējk. čilli 
  • 2 tējk. malta koriandra
  • 0,5 tējk. kurukumas
  • 1,5 tējk. garam masala
  • 300 g panīra, sagriezta mazos gabaliņos
  • 5 ēd.k. saldā krējuma
  • sāls pēc garšas
  • ūdens pēc vajadzības

Gatavošana

  1. Paprikas pārgriež uz pusēm un izņem sēklas.
  2. Pannā uzkarsē eļļu, iemet kumīna sēklas, apcep dažas sekundes. Liek klāt sīpolu, apcep to līdz zeltaini brūns, pievieno zirnīšus, ingveru un tomātus, apcep dažas minūtes.
  3. Liek klāt kurukumu. garam masala, čilli, sāli un koriandra pulveri, sāli. Visu apcep apm. 10 - 15 min.
  4. Ja ir maz tomātu un maisījums sanācis sauss, pievieno mazliet ūdens, ja nē, tad šo izlaiž. Pievieno panīru, saldo krējumu un apcep.
  5. Ar šo maisījumu pilda piparus, kurus liek uz ar olīveļļu apslacītas un cepešpapīru uzklātas cepamās plātnes un liek cepties cepeškrāsnī.
Pildītas paprikas (indiešu)


Pildītas paprikas (indiešu)
Iedvesma

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru