ceturtdiena, 2016. gada 10. marts

Gujarati kartupeļu karijs

Gujarati kartupeļu karijs

Sastāvdaļas


  • 450 g mizotu  kartupeļu
  • 0,5 tējk. kumina sēklu
  • 0,5 tējk. melno sinepju sēklu
  • 0,25 tējk. asafoetidas
  • 0,5 tējk. kurukumas
  • 0,5 tējk. maltu kumina sēklu
  • 0,5 tējk. maltu korianda sēklu
  • 1 tējk. sāls
  • 0,25 tējk. čilli 
  • 3 tējk. tomātu pastas
  • eļļa cepšanai
  • apm. 500 ml. verdoša ūdens

Gatavošana

  1. Nomizo kartupeļus un sagriež 2,5 mm lielos gabalos.
  2. Uz pannas sakarsē eļļu, iemet kumina un sinepju sēklas, asafoetidu un dažas sekundes apcep. Pievieno kartupeļus, kurukumu, maltās kumina un koriandra sēklas, sāli, čilli, kā arī tomāti pastu. Visu apcep 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  3. Pielej ūdeni, samazina uguni, uzliek vāku un sautē apm. 20 min. Ja gatavošanas laikā piektrūkst ūdens, pielej vēl. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru