piektdiena, 2017. gada 10. marts

Sarkano lēcu zupa

Lēcu zupa

Sastāvdaļas


  • 150 g sarkano lēcu
  • 100 g burkānu
  • 150 g kartupeļu
  • 1 sīpols
  • olīveļļa
  • 1,5 tējk. malta kumīna
  • 3 tējk. malta koriandra
  • 1,5 tējk. kurukumas
  • 1 kaltēts čilli
  • 1,5 l dārzeņu buljona


Gatavošana


  1. Lēcas noskalo aukstā ūdenī un noliek malā.
  2. Burkānus, kartupeļus sagriež vienāda izmēra gabaliņos, sīpolu smalki sakapā.
  3. Pannā uzkarsē olīveļļu, liek iekšā sīpolu un apcep. Cepšanas vidū pievieno čilli, bet īsi pirms beigām – garšvielas.
  4. Katlā liek lēcas, burkānus un kartupeļus, apceptos sīpolus ar garšvielām, un uz nelielas uguns vāra, līdz gatavs.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru