svētdiena, 2013. gada 21. aprīlis

Mencas fileja ar timiānu tomātos

Mencas fileja ar timiānu tomātos



Recepte aizgūta te

Sastāvdaļas


divu vidēji lielu mencu filejas
500 ml sagrieztu tomātu savā sulā vai līdzvērtīgs daudzums sagrieztu svaigu, mizotu tomātu
1 tējk. olīveļļas
1 sakapāts sīpols
1/5 tējk. gaiši brūnā cukura
timiāns
sojas mērce

Gatavošana


Filejas apsāla, atstāj uz 1/2 - 1 stundu. Uzkarsētā olīveļļā lielā pannā apcep sīpolu. Pievieno timiānu, īsi apcep. Tad liek klāt cukuru, tomātus un nedaudz pasautē, lai iztvaiko liekais sķidrums, ja tomāti ir pārāk ūdeņaini. Tad pēc garšas pievieno sojas mērci un ar ādu uz leju liek filejas. Uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē pāris minūtes, līdz fileja gatava.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru