pirmdiena, 2018. gada 13. augusts

Ar olām un sieru pildīti tomāti

Pildīti tomāti

Sastāvdaļas


  • 8 vidēja izmēra tomāti
  • 4 olas
  • 40 g saldais krējums
  • Sagriezti zaļumi – baziliks un pētersīļi
  • 50 g Parmezan tipa siers
  • 2 ēdk. rīvmaizes
  • sāls
  • olīveļļa


Gatavošana


  1. Tomātiem nogriež virspuses, ar karoti izņem sēklotni. Apgriež otrādi un liek caurdurī, lai iztek liekais šķidrums.
  2. Sakuļ olas, pievieno saldo krējumu, zaļumus, rīvmaizi, sāli.
  3. Cepamo formu ietauko ar olīveļļu.
  4. Tomātos liek pildījumu, pa virsu liek nogriezto “cepurīti” un liek sakarsētā cepeškrāsnī. 

Receptes oriģināls - The Tomato Book: How to Grow and Cook Tomatoes


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru