trešdiena, 2015. gada 15. jūlijs

Kāpostu un gurķu salāti

Kāpostu un gurķu salāti

Sastāvdaļas


450 g smalki sagriezta kāposta
250 g plānās šķēlēs sagrieztu gurķu
2 ēd.k. sagrieztas dilles
60 ml baltvīna etiķa
60 ml ūdens
1 tējk. sāls (vai vairāk)
2 tējk. cukura

Gatavošana


1. Bļodā samaisīt kopā kāpostu, gurķus, dilles.
2. Mazākā traukā samaisa kopā pārējās sastāvdaļas, līdz cukurs un sāls izkusis.
3. Pievieno garšvielas kāpostiem un samaisa.

Recepte no The Smitten Kitchen Cookbook.

* Lai sasūktos garšas, jāpagaida 1 ha vai vairāk.
** Ledusskapū var stavēt līdz 2 nedēļām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru