piektdiena, 2015. gada 9. oktobris

Lasis ar tomātiem

Lasis ar tomātiem

 Sastāvdaļas


  • laša filejas
  • sagriezti tomāti
  • kaperi
  • ķiploka daiviņa
  • sagrieztiem pētersīļi
  • olīveļļa
  • citrona sula
  • sāls
  • pipari 
  • timiāna zariņi

Gatavošana

  1. Sagriež tomātus, samaisa kopā ar kaperiem, saspiestu ķiploku, pētersīļiem, olīveļļu, citrona sulu un sāli pēc garšas.
  2. Ar sāli un pipariem apkaisītus laša filejas gabaliņus ar ādu uz leju liek uz folijas gabaliem, kas nedaudz apslacīti ar olīveļļu. No folijas izveido laiviņas, lai apkārt filejai viedo valnīti.
  3. Uz laša gabaliņiem liek sagatavoto maisījumu, virsū uzliek pa timiāna zariņam, kārto uz pannas un liek cepties karstā cepeškrāsnī.
Lasis ar tomātiem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru