Pasta |
Sastāvdaļas
200 g vai vairāk miltu pastai + darba virsmas apkaisīšanai
2 viegli sakultas olas
šķipsna sāls
Sagatavošana
Uz galda virsmas vai lielā smagā bļodā (man labāk padodas 2.variants) ieber miltus, tajā iztaisa iedobi un lēni ielej olas un pieber sāli. Ar pirkstiem pakāpeniski olās iemīca miltus un turpina mīcīt aptuveni 10 minūtes. Ja mīkla ir pārāk mīksta, pieber papildus miltus, ja parāk cieta - pievieno nedaudz ūdens. Mīklu saveļ bumbā un ieliek atpūsties ledusskapī uz 15 minūtēm. Pēc tam ar pastas mašīnu veido vēlamā izmēra un formas izstrādājumus, kurus atstāju uz galda nedaudz apžāvēties, lai tie neliptu kopā.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru