ceturtdiena, 2013. gada 28. marts

Banānu kūka ar šokolādi un muscovado cukuru

Banānu kūka ar šokolādi un muscovado cukuru

Recepte no  šejienes 

Banāniem jābūt labi gataviem
Sākumā šokolādi smalcināju piestā, tomēr ar nazi uz gaļas dēlīša bija ērtāk - var sasmalcināt vienmērīgāk un ātrāk




Sastāvdaļas


250 g miltu
2 tējk. cepamā pulvera
125 mīksta sviesta
235 g. muscovado cukura
3 lieli ļoti gatavi banāni
2 olas
100 g piena vai tumšās šokolādes
vaniļa


Gatavošana

 

Sviestu saputo ar cukuru, līdz cukurs gandrīz izkusis, pa vienai pievieno olas, pēc tam vaniļu. Atsevišķā traukā ar dakšiņu saspaida banānu. Sasmalcina šokolādi. Abus pievieno mīklai. Tad liek klāt miltus un cepamo pulveri. Samaisa un liek 24 x10,5 cm vai lielākā cepamformā. Cep aptuveni 50 min. vidēji lielā karstumā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru