Sastāvdaļas
- 200 g skāba krējuma
- 200 g sviesta
- 2 lielas vai 3 vidējas olas
- 1 gl cukura
- 2,5 gl. miltu
- 2 tējk. cepamā pulvera
- 2 āboli
- 120 g sukādes
- pūdercukurs
Gatavošana
- Sviestu izkausē, noliek, lai padziest.
- Ābolu nomizo, sarīvē uz rupjas rīves.
- Sukādes samaisa ar kādu tējk. miltiem.
- Olas sakuļ ar cukuru, pievieno krējumu, kausēto sviestu un miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri. Beigās iemasa ābolus un sukādes.
- Liek ietaukotā un miltiem izkaisītā formā un cep 180 - 200 C apm. 45 min.
- Kad nedaudz paudzisusi, ņem ārā no formas un apkaisa ar pūdercukuru.
Attēlā 0,5 porcija.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru