Sarkano lēcu zupa
|
Lēcu zupa |
Sastāvdaļas
- 150 g sarkano lēcu
- 100 g burkānu
- 150 g kartupeļu
- 1 sīpols
- olīveļļa
- 1,5 tējk. malta kumīna
- 3 tējk. malta koriandra
- 1,5 tējk. kurukumas
- 1 kaltēts čilli
- 1,5 l dārzeņu buljona
Gatavošana
- Lēcas noskalo aukstā ūdenī un noliek malā.
- Burkānus, kartupeļus sagriež vienāda izmēra gabaliņos, sīpolu smalki sakapā.
- Pannā uzkarsē olīveļļu, liek iekšā sīpolu un apcep. Cepšanas vidū pievieno čilli, bet īsi pirms beigām – garšvielas.
- Katlā liek lēcas, burkānus un kartupeļus, apceptos sīpolus ar garšvielām, un uz nelielas uguns vāra, līdz gatavs.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru