|
Biscoito de povilho azedo |
Sastāvdaļas
- 500 g povilho azedo
- 1 līdzena tējkarote sāls
- 1 glāze glāzes ļoti karsta ūdens
- 1 glāze augu eļļas
- 1 glāze piena
- 1 ola
Gatavošana
- Povilho azedo ieber bļodā, pievieno sāli, ½ glāzi karsta ūdens,
½ glāzi eļļas, ½ glāzi piena. Visu kārtīgi samaisa, līdz izveidojas drumstalas.
- Pievieno ½ glāzi ūdens (tam jābūt karstam), ½ glāzi eļļas, ½
glāzi piena. Masa sanāk pacieta.
- Pievieno olu, kārtīgi izmaisa. Masai jāsanāk ļoti bieza
skāba krējuma konsistencē. Ja šķiet, ka masa tomēr ir pārāk cieta, tad pievieno
vēl vienu olas dzeltenumu.
- Masu pilda konditorejās maisā un spiež cepumus. Tie jāspiež
tālu viens no otras, jo, cepoties ievērojami reizes palielināsies.
- Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 20 minūtes, līdz
cepumi paliek zeltaini – gaiši brūni. Ja neizcepsies kārtīgi, tad vidus paliks
mīksts.
|
Biscoito de povilho azedo |
P.s. Cepamo plātni nav nepieciešams ietaukot, arī cepamais papīrs nav vajadzīgs - cepumi pie pannas nelīp.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru