Gujarati kartupeļu karijs |
Sastāvdaļas
- 450 g mizotu kartupeļu
- 0,5 tējk. kumina sēklu
- 0,5 tējk. melno sinepju sēklu
- 0,25 tējk. asafoetidas
- 0,5 tējk. kurukumas
- 0,5 tējk. maltu kumina sēklu
- 0,5 tējk. maltu korianda sēklu
- 1 tējk. sāls
- 0,25 tējk. čilli
- 3 tējk. tomātu pastas
- eļļa cepšanai
- apm. 500 ml. verdoša ūdens
Gatavošana
- Nomizo kartupeļus un sagriež 2,5 mm lielos gabalos.
- Uz pannas sakarsē eļļu, iemet kumina un sinepju sēklas, asafoetidu un dažas sekundes apcep. Pievieno kartupeļus, kurukumu, maltās kumina un koriandra sēklas, sāli, čilli, kā arī tomāti pastu. Visu apcep 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
- Pielej ūdeni, samazina uguni, uzliek vāku un sautē apm. 20 min. Ja gatavošanas laikā piektrūkst ūdens, pielej vēl.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru