Pildītas paprikas (indiešu) |
Sastāvdaļas
- paprikas
- eļļa cepšanai
- 1 smalki sagriezts sīpols
- 1,25 tējk. kumīna sēklu
- 3 vai vairāk vidēji lieli tomāti, sagriezti
- 2 tējk. rīvēta ingvera
- pusglāze zaļo zirnīšu
- 0,25 tējk. čilli
- 2 tējk. malta koriandra
- 0,5 tējk. kurukumas
- 1,5 tējk. garam masala
- 300 g panīra, sagriezta mazos gabaliņos
- 5 ēd.k. saldā krējuma
- sāls pēc garšas
- ūdens pēc vajadzības
Gatavošana
- Paprikas pārgriež uz pusēm un izņem sēklas.
- Pannā uzkarsē eļļu, iemet kumīna sēklas, apcep dažas sekundes. Liek klāt sīpolu, apcep to līdz zeltaini brūns, pievieno zirnīšus, ingveru un tomātus, apcep dažas minūtes.
- Liek klāt kurukumu. garam masala, čilli, sāli un koriandra pulveri, sāli. Visu apcep apm. 10 - 15 min.
- Ja ir maz tomātu un maisījums sanācis sauss, pievieno mazliet ūdens, ja nē, tad šo izlaiž. Pievieno panīru, saldo krējumu un apcep.
- Ar šo maisījumu pilda piparus, kurus liek uz ar olīveļļu apslacītas un cepešpapīru uzklātas cepamās plātnes un liek cepties cepeškrāsnī.
Pildītas paprikas (indiešu) |
Pildītas paprikas (indiešu) |
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru