trešdiena, 2018. gada 15. augusts

Saldskāba paprika




Sastāvdaļas

  • dažādu krāsu paprika
  • olīveļļa
  • ķiploki
  • Kalamata olīvas
  • kaperi
  • baltvīna etiķis
  • cukurs
  • sāls

 Gatavošana

  1. Uz pannas uzkarsē olīveļļu un liek plānās strēmelēs sagrieztu papriku un uz lielas uguns apcep, līdz tā gandrīz mīksta.
  2. Liek klāt sasmalcinātu ķiploku, sagrieztas olīvas un sakapātus kaperus, apcep vienu vai divas minūtes.
  3. Tad pievieno etiķi un tālāk – cukuru un sāli pēc garšas
  4. Kad gatavs, pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem. Pasniedz siltus vai aukstus.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru