Pildīti tomāti |
Sastāvdaļas
- 8 vidēja izmēra tomāti
- 4 olas
- 40 g saldais krējums
- Sagriezti zaļumi – baziliks un pētersīļi
- 50 g Parmezan tipa siers
- 2 ēdk. rīvmaizes
- sāls
- olīveļļa
Gatavošana
- Tomātiem nogriež virspuses, ar karoti izņem sēklotni. Apgriež otrādi un liek caurdurī, lai iztek liekais šķidrums.
- Sakuļ olas, pievieno saldo krējumu, zaļumus, rīvmaizi, sāli.
- Cepamo formu ietauko ar olīveļļu.
- Tomātos liek pildījumu, pa virsu liek nogriezto “cepurīti” un liek sakarsētā cepeškrāsnī.
Receptes oriģināls - The Tomato Book: How to Grow and Cook Tomatoes
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru