svētdiena, 2018. gada 25. februāris

Klasiskais kekss ar žāvētiem augļiem


Sastāvdaļas

Milti
190 g
127 g
316 g
Cukurs
300 g
200 g
500 g
Sviests
115 g
77 g
192 g
Skābais krējums
125 g
83 g
208 g
Olas
3
2
5
Žāvēti augļi



Vanilīns



Cepamais pulveris




Gatavošana
  1. Sviestu saputo ar cukuru, līdz cukurs izkusis.
  2. Pa vienai pievieno olas, tad skābo krējumu, vanilīnu.
  3. Pievieno miltus, cepampo pulveri un augļus.
  4. Var pievienot arī rīvētu citrona mizu.
  5. Liek ar cepamo papīru izklātā formā un liek sakarsētā cepeškrāsnī.
P.s. Cepamais papīrs ir obligāts slēgtajās formās (kā maizes). Apaļajās ar cauro vidu labāk necept, jo pielīp!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru