piektdiena, 2016. gada 12. augusts

Tiramisu

Tiramisu

Sastāvdaļas


  • 500 g maskarpones
  • 6 vidējas vai 5 lielas svaigas olas
  • 100 g cukura
  • 350 g cepumi "Dāmu pirkstiņi"
  • 6 tases saldas kafijas
  • kakao pulveris


Gatavošana


  1. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, iemaisa maskarponi, saputo.
  2. Citā bļodā saputo olu baltumus, pēc tos samaisa ar saputotajiem dzletenumiem un maskarponi.
  3. Cepumus mērcē kafijā un liek vienā slānī formā, pa virsu klāj kremu, tad atkal cepumus utt. (sanāk 3 cepumu kārtas). Kārtojumu noslēdz ar kremu, kam pa virsu pārkaisa kakao. Pirms pasniegšanas vairākas stundas jāstāv ledusskapī.
Recepti 2015.g. Perugia iedeva itāļu valodas skolotāja Frančeska

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru