Tiramisu |
Sastāvdaļas
- 500 g maskarpones
- 6 vidējas vai 5 lielas svaigas olas
- 100 g cukura
- 350 g cepumi "Dāmu pirkstiņi"
- 6 tases saldas kafijas
- kakao pulveris
Gatavošana
- Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, iemaisa maskarponi, saputo.
- Citā bļodā saputo olu baltumus, pēc tos samaisa ar saputotajiem dzletenumiem un maskarponi.
- Cepumus mērcē kafijā un liek vienā slānī formā, pa virsu klāj kremu, tad atkal cepumus utt. (sanāk 3 cepumu kārtas). Kārtojumu noslēdz ar kremu, kam pa virsu pārkaisa kakao. Pirms pasniegšanas vairākas stundas jāstāv ledusskapī.
Recepti 2015.g. Perugia iedeva itāļu valodas skolotāja Frančeska
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru