Tortelīni zupa
Sastāvdaļas
- 400 g tortelīni
- sīpols, sagriezts
- burkāns, sagriezts
- sauja zirnīšu
- sauja pākšu pupiņu
- sauja sarkano lēcu
- 1 buljonete (kas paredzēta 500 ml ūdens)
- ēd.k. pesto
- šķipsna čilli pāslu
- tējkarote maltas paprikas
- 500 ml konservētu tomātu (kas līdzīgs passatai)
- litrs ūdens
- eļļa cepšanai
- Parmezānas tipa siers.
Gatavošana
- Liek vārīties ūdeni.
- Uz pannas apcep sīpolus, tad pievieno burkānus, apcep.
- Pievieno čilli pārslas, papriku.
- Kad ūdens uzvārījies, pievieno buljoneti, liek iekšā burkānus ar sīpoliem, lēcas, pupiņas un zirņus, kā arī tomātus un pesto.
- Kad dārzeņi ir pusgatavi, liek klāt tortelini. Pēc tam, kad tie sākuši vārīties, vāra trīs minūtes.
- Pasniedzot, pa virsu pārkaisa Parmezāna tipa sieru.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru