sestdiena, 2015. gada 7. novembris

Krāsnī cepta kabaču-tomātu omlete


Krāsnī cepta kabaču-tomātu omlete

Sastāvdaļas

  • 1 mazs kabacītis
  • 1 sīpols
  • 1 tomāts
  • 7-10 olas
  • 200 g saldais krējums
  • 50 - 100 g rīvēta siera
  • timiāns
  • raudene u.c. garšvielas
  • eļļa un sviests cepšanai, formas ieziešanai
  • rīvmaize

Gatavošana


Sīpolu sagriež, apcep, pievieno garšvielas, tad sagrieztu kabacīti, drusku apcep, tad sagrieztu tomātu. Olas sakuļ, pievieno saldo krējumu,  sakuļ, tad pievieno padzesētu pannas saturu un rīvētu sieru. Liek ar sviestu ieziestā un rīvmaizi izkaistītā veidnē un cep uzkarsētā krāsnī.

*Var piebērt drusku rīvmaizi, tad omletes konsistence būs stingrāka.  
Krāsnī cepta kabaču-tomātu omlete

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru