Sarkanās bietes ar zilo sieru un timiānu |
Sastāvdaļas
- 500 g vārītu biešu
- 120 g zilā siera
- 3 tējk. timiāna (Vislabāk - svaiga. Ja kaltēts - tad 1 tējk.)
- 1 tējk. ķimeņu
- 15 g cietā siera
- mazliet tumšā balzametiķa
- mazliet olīveļļas
Gatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 C
- Nomizo bietes, sagriež 4 mm biezās šķēlēs. Liek bļodā, pieliek ķimenes, timiānu, balzametiķi un olīveļļu, samaisa.
- Cepamajā formā liek kārtu bietes, tad drupinātu zilo sieru, vēlreiz bietes, zilo sieru un pa virsu - cieto sieru.
- Liek cepeškrāsnī un cep apm. 20-25 mi, kamēr siers sāk palikt zeltains.
Sarkanās bietes ar zilo sieru un timiānu (pirms likšanas krāsnī) |
M.Klišāna recepte, publicēta "Sestdienā"
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru