piektdiena, 2015. gada 19. jūnijs

Baklažānu un kartupeļu karijs

Baklažānu un kartupeļu karijs

Sastāvdaļas


1 vidēja izmēra baklažāns
4 vidēja izmēra kartupeļi
1 liels sīpols
0,5 tējk. kumina sēklu
0,5 tējk. melno sinepju sēklu
0,5 tējk. maltu čilli
1 ēd.k. tomātu pastas
1 tējk. sāls
1 tējk. kurukumas
1 tējk. tandori masala
1 tējk. garam masala
ūdens (apm. 100-200 ml)
eļļa cepšanai

Gatavošana


Nomizot kartupeļus un sagriezt salmiņos. Baklažānu sagriezt salmiņos. Sīpolu smalki sagriezt. Pannā uzkarsē eļļu, iemet kuminu un sinepes un apcep līdz tās sāk sprakšēt, tas aizņems dažas sekundes. Tad liek sīpolu un apcep zeltanu. Pēc tam pievieno tomātu pastu un pārējās garšvielas, apmaisa un dažas sekundes pakarsē. Pievieno kartupeļus un baklažānu un dažas minūtes pacep. Tad pieliek ūdeni, uzliek vāku un sautē līdz gatavs. Ja nepieciešams, pievieno papildus ūdeni.

Recepte no Laxmi Khurana "An Indian Housewifwe's Recipie Book"

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru